Winemakers Dinner 

med Guillermo Pontis fra 

Bodega Catena Zapata 

Lørdag 3. februar kl 19.00

Winemakers Dinner Catena Zapata Mr Bay.jpg

Familien Catena

har produsert vin i Mendoza i fire generasjoner. Mendoza ligger ved foten av Andesfjellene med et godt mikroklima for dyrking av druer.

Nicolás Catena kommer til å fremstå som den som grunnla Argentinas moderne vinhistorie. Han er utdannet økonom, og jobbet som gjesteprofessor i California før han reiste tilbake til Argentina, overbevist om at hvis man kunne lage så bra vin i California, så skulle en kunne gjøre det samme i Argentina. Han overtok et bulkvin firma, som hans farfar grunnla da han innvandret fra Italia. Nicolás solgte hele bulkvindelen og beholdt den lille delen som var ment til å lage kvalitetsviner. 

“Completamente loco” – helt gal – var det som ble sagt av alle. Og det ble ikke bedre da han begynte å anlegge vinmarker langt over 1 000 moh! Men Catenas satsning var ikke galt i det hele tatt. Han forsket og eksperimenterte – noe han fortsatt gjør sammen med datteren Laura, og gjennombruddet lot ikke vente på seg.


5 -retters meny med vinpakke: kr 998,-

Bord: post@mrbay.no


I sammarbeid med:

 

 MENY: 

Alamos Extra Brut

*

Kongekrabbe med hvitløkssmør

Catena Chardonnay

**

Pannestekt torsk

med grønn karri puree, toppet med 

bresert svinenakke og sprøstekt løk

Catena Alta Chardonnay

***

Grillet lammecarre med miso ingefær

Catena Alta Cabernet Sauvignon

**

Grillet indrefilet med spicy penang karri

Nicasia Vineyard Malbec

*

Chili sjokoladefondant

 Catena Alta Malbec


MR. BAY KOMBINERER MODERNE KOKKETEKNIKK OG DET TRADISJONELLE SØRASIATISKE KJØKKEN SAMMEN MED GAMLE OG SPENNENDE OPPSKRIFTER. KRYDDER OG URTER FRA VIETNAM OG THAILAND GIR EN AUTENTISK SØRASIATISK SMAK TIL GODE NORSKE RÅVARER. 


ÅPningstider:

MANDAG-FREDAG

Lunsj 11:00-15:00
Middag 15:00-24:00
Kjøkkenet stenger 23:00

LØRDAG

Middag 13:00-24:00
Kjøkkenet stenger 23:00

SØNDAG

Middag 13:00-21:00
Kjøkkenet stenger 20:00